Slitesterke klistremerker med unik QR-kode

20% rabatt med Loopfront


Med Loopfronts QR-funksjon kan man enkelt koble den digitale informasjonen mot det fysiske materialet. Loopfront genererer unike QR-koder som trykkes opp til klistremerker som kan festes på materialer og inventar som kartlegges for ombruk. 

I Loopfront-plattformen kan man scanne kodene og knytte de opp mot informasjon om materialet, samt avgjøre handlinger for ombruksprosessen. Kontakt oss via contact@loopfront.com for å bestille PDF-dokumenter med unike QR koder. Disse kan deretter sendes til PrintMax, som trykker opp QR-klistremerker av høy kvalitet og sender de til deg.

I samarbeid med Loopfront AS tilbyr vi på Printmax klistremerker med unike QR-koder. Vi bruker sterkt lim og UV-farger som sikrer eksepsjonell holdbarhet. Merkene er laminert for å beskytte mot mekanisk slitasje.  

Merkene festes på tørre, rene overflater, og bør monteres i plussgrader for best resultat. Fyll i skjemaet eller mail pontus@printmax.no for bestilling. 

A Reinforcement Statement To Maintain Interest

Copyright 2020 © Printmax AS

Fyll inn din info, så hjelper vi deg videre. Du kan også kontakte oss på pontus@printmax.no. Referer til Loopfront, så får du merkene til

Bestillingskjema